Vrijwilligerswerk vinden

Vacaturebank

Onze vacaturebank bevat ca. 100 vacatures, van laagdrempelig tot meer verantwoordelijkheid. Via de digitale vacaturebank kunt u een selectie aanbrengen op de criteria waarop u wilt zoeken. Heeft u gereageerd op een vacature dan ontvangen wij uw reactie. U ontvangt vervolgens van ons de contactgegevens van de organisatie, waarna u zelf contact kunt opnemen om een afspraak te maken met de organisatie.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de vacaturebank registreert u zich bij het Vrijwilligers Informatie Punt. U hoeft dan slechts eenmaal enkele persoonlijke gegevens in te vullen en kiest een eigen wachtwoord. Daarna kunt u met uw emailadres eenvoudig inloggen en reageren op vacatures. Vanzelfsprekend worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Registreer u hier.

De handleiding voor de vacaturebank helpt u verder.

Vrijwilligerspunt

Zoekt u hulp van een vrijwilliger? Dan kunt u bij het Vrijwilligerspunt in uw wijk terecht. Wilt u hulp aanbieden als vrijwilliger? Ook dan kunt u bij het Vrijwilligerspunt terecht. Heeft uw organisatie een vraag? U bent van harte welkom!

Het Vrijwilligerspunt is de plek waar vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk bij elkaar komt. De vrijwilligers brengen u in contact met een wijkcoach van ElkWelzijn als u verdere hulp of ondersteuning nodig heeft. Ook kunnen de vrijwilligers u helpen om via de digitale vrijwilligersvacaturebank leuk en passend vrijwilligerswerk in Culemborg te vinden.

Voorbeelden van vragen en aanbod:

  • Kan iemand mij helpen om mijn nieuwe tablet te bedienen?
  • Ik ben beschikbaar om iemand naar het ziekenhuis te rijden als dat nodig is.
  • Het lukt me niet meer om de heg te snoeien, zou iemand uit de buurt dit willen doen? Als tegenprestatie kan ik bijvoorbeeld een taart bakken of iets anders doen met koken

Vrijwilligerspunt Salaamander: kunt u vinden in De Salaamander aan de Heimanslaan 2. Openingstijden: dinsdag en donderdag van 10.00 - 12.00 uur. 

Vrijwilligerspunt Bolderburen: kunt u vinden in Buurtcentrum Bolderburen aan de Prijsseweg 1b. Openingstijden: maandag 14.30 - 15.30 uur. 

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de coördinator van het VIP: Sandra Rigter, zij is bereikbaar bij ElkWelzijn: 0345 515227. U kunt ook een mailtje sturen: vip@elkwelzijn.nl