Vrijwilligers vinden

Vacaturebank

Als organisatie plaatst u zelf uw vacatures op deze website. Voordat u dat kunt doen, moet u wel eerst het registratieformulier invullen. Wij nemen contact met u op als wij nog vragen hebben over uw registratie, of over de vacature die u wilt plaatsen.

Voor het aanmelden van een vacature gaat u naar 'Vacatures toevoegen'. Een pakkende tekst vergroot de kans op succes, dus houdt u daar rekening mee bij het opstellen van de vacature. Zorg ook dat u alle velden zoveel mogelijk invult. Een medewerker van het VIP bekijkt uw vacature eerst. Is alles in orde dan ontvangt u een bevestiging en wordt de vacature zichtbaar op de site. Zijn er nog vragen, dan neemt de medewerker eerst contact met u op.

Download: handleiding voor de vacaturebank

Zodra de vacature is opgenomen in de vacaturebank worden ze ook meegenomen in de verschillende communicatiekanalen zoals de voorpagina van de website van Elk, tweewekelijks op de gemeentepagina van de Culemborgse Courant, prints op de ramen bij ElkWelzijn, Huis van de Buurt en Bon Vie.

Wilt u zorgen dat de vacatures die van uw organisatie in de vacaturebank staan,  up-to-date zijn?

Talentenbank

De Talentenbank is dé plek waar vrijwilligers zich kunnen aanmelden om hun talenten, kennis en vaardigheden zichtbaar te maken. U kuht altijd een kijkje nemen of daar wellicht iemand zich aanbiedt die interessant is voor uw organisatie.