Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Sociaal maatje gezocht

Prikbord Vrijwilligerspunt

Ahmad (23) is op zoek naar een Sociaal maatje onder de 30 jaar.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger voor ondersteuning Nederlandse taal

ElkWelzijn

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die taalondersteuning kan bieden aan een groep volwassen mensen tussen de 25 en 50 jaar. Deze groep heeft behoefte om beter Nederlands te leren. Het gaat hier om een groep van 10 mensen (man en vrouw) in de Turkse moskee.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger voor taalondersteuning

ElkWelzijn

We zijn op zoek naar iemand die taalondersteuning kan bieden aan een groep kinderen/jongeren in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar in de Turkse moskee.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Enthousiaste aanpakker(s) gezocht

Interkerkelijke Stichting Ethiopie/Eritrea ( ISEE )

Voorbereiden en uitvoeren van een spelencircuit voor kinderen en/of Rad van Avontuur op de Ethiopië Akt!edag.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Samen breien, haken of borduren geeft plezier!

STMR - Elisabeth hof

Elisabeth-Hof is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. Veel mensen zijn gewend vanuit vroeger om te breien, haken of borduren maar hebben een hulpje nodig om het weer op te pakken. Vindt u dit ook zo leuk om te doen, dan zoekt Elisabeth-Hof naar u!

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwilligers gevraagd voor telefooncirkel!

ElkWelzijn

We gaan een telefooncirkel opzetten voor ouderen in Culemborg. We zoeken vrijwilligers die zich hier eens per maand voor in willen zetten. Het betekent eens per maand een week lang tussen 9 en 10 uur de cirkel starten en afsluiten.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwilliger (Bosnische achtergrond) voor een praatje

Prikbord Vrijwilligerspunt

Voor een oudere mevrouw uit het voormalig Joegoslavië (Bosnië) zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die af en toe langs zou kunnen gaan voor een praatje of een ommetje en die dezelfde achtergrond (Bosnisch, Servisch, Kosovo’s ed.) heeft en de taal spreekt.Mevrouw spreekt namelijk geen Nederlands en is eenzaam.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Luisterend Oor Gezocht

Sensoor


Sensoor biedt op professionele wijze aandacht en verbinding. Aandacht is onmisbaar in de samenleving en is bovendien een aanvulling op formele zorg en welzijn.

Sensoor is er dag en nacht voor iedereen die behoefte heeft aan anoniem contact. Onze kernwaarden zijn Trots, Open en Luisteren

Sector
Hulpverlening

Tip Locatiecoördinator / LekArt 2018

Stichting LekArt

Je bent veantwoordelijk voor het aansturen van de vrijwilligers op (een deel van) de route. Zij kunnen je benaderen bij onverwachte en ongewenste situaties of andere calamiteiten. Je werkt samen met de vrijwilligerscoördinator.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Match ondersteuning jongere

Home-Start van Humanitas

Er zijn veel redenen waarom jongeren een maatje kunnen gebruiken: eenzaamheid, moeilijk contact leggen met anderen, een lastige thuissituatie, problemen met schoolmotivatie of vrienden. Wat de reden ook is, allen hebben tijdelijk een steuntje in de rug nodig. Kenmerk van het maatjescontact is gelijkwaardigheid, gezelligheid, laagdrempeligheid en vertrouwen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gezinsondersteuning (Home-Start)

Home-Start van Humanitas

Als vrijwilliger van Home-Start ga je wekelijks naar "jouw'' gezin. Vrijwilligers worden in hun werk begeleid en ondersteund door de HS coordinator. Werken als vrijwilliger bij HS verrijkt je leven. Je doet ervaring en kennis op, maak contact met andere vrijwilligers en natuurlijk met het gezin dat je ondersteunt. Iedereen die bij HS werkt, kan deelnemen aan terugkombijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten woorden ervaringen uitgewisseld en thema`s besproken.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Medewerker VIP

ElkWelzijn

U bemenst het vrijwilligersinformatiepunt (VIP) in de Salaamander of in de bibliotheek, maar U voert voornamelijk administratieve taken uit. U bent het aanspreekpunt (zowel telefonisch, digitaal als face-to-face) voor vrijwilligers en organisaties die op zoek zijn naar een vrijwilliger.

Sector
Overig

Oudere dame zoekt iemand die spelletjes mee speelt

STMR - Elisabeth hof

Elisabeth-Hof is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. Een gezellige dame zoekt een vaste vrijwilliger, die samen met haar een gezelschap spelletje wil spelen. Deze dame houdt van een praatje en spelen doe je niet alleen.

Sector
Zorg en Welzijn

Muzikale mensen gezocht

STMR - Elisabeth hof

Elisabeth-Hof is een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen. Veel mensen houden van muziek en zouden het heel leuk vinden als iemand een muzikale activiteit zou willen meedoen in Elisabeth-Hof. Jong en oud, die een instrument bespelen of liedjes kunnen meezingen, zijn van harte welkom.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilligers boekbezoek

ElkWelzijn

ElkWelzijn start samen met Bibliotheek Rivierenland een nieuw project in Culemborg: Boekbezoek. Dit project is mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van het Oranjefonds en het RCOAK. Dit project wil vrijwilligers die houden van lezen koppelen aan ouderen die aan huis gekluisterd zijn en ook een liefde voor boeken hebben. Samen gaan zij het boek dat ze lezen bespreken. Eigenlijk een leesclub, maar dan met z’n tweeën. De vrijwilliger gaat met een boek op bezoek.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Hulp bieden bij de High Tea middag?

STMR - Elisabeth hof

Elke dinsdagmiddag is er in Elisabeth-Hof een high Tea middag, waarbij het gezellig samen zijn en het gesprek met elkaar voorop staat.
Er kan gekozen worden voor een thema, waar we het dan over hebben.

Sector
Zorg en Welzijn

"Creatieve activiteiten geven veel plezier"

STMR - Elisabeth hof

Samen met ouderen die in Elisabeth-Hof wonen, worden op de maandagmiddag diverse soorten creatieve activiteiten gedaan. Het doel; gezellig samenzijn en hulp krijgen bij een activiteit die past bij hun interesse. Ze hebben daar hulp bij nodig van u.

Sector
Overheid en politiek

"Heel Elisabeth-Hof bakt " Doe je mee?"

STMR - Elisabeth hof

Ben jij een liefhebber van appeltaart of cake bakken? Heb je een uurtje de tijd in de ochtend of middag? Dan komen wij graag in contact met je.

Sector
Zorg en Welzijn

Diverse creatieve vrijwilligers gezocht

STMR - Elisabeth hof

Voor diverse activiteiten zijn we op zoek naar vrijwilligers:

- helpen bij borduren in de ochtend of na 14.30 uur
- knutselmiddag (maandag 14.30-16.00 uur)
- Vrijdagochtend- of middag taart of cake bakken met bewoner
- af en toe op vrijdagochtend mee naar de markt in Geldermalsen

Sector
Zorg en Welzijn

Diverse vrijwilligers gezocht

STMR - Elisabeth hof

Voor diverse activiteiten zijn wij op zoek naar vrijwilligers:
- planten verzorgen met een bewoner
- beauty momentje aanbieden aan de dames, haren krullen, make-up of nagels lakken of handmassage geven
- stukje wandelen met een bewoner
- gezelligheid bieden bij een high tea middag
- bewoner begeleiden bij een uitstapje
- ondersteuning bieden bij het ontbijt

Sector
Zorg en Welzijn

Stichting Hulpgroep Laag Inkomen zoekt vrijwilligers!

Stichting Hulpgroep Laag Inkomen

Vrijwilligers gezocht!

Maak je geen gebruik van de voedselvoorziening van de Stichting en heb je wel zin, tijd en energie om te helpen, dan zijn wij op zoek naar jou!

Het gaat om een vast dagdeel of paar losse uurtjes per week (alles in overleg).

Lijkt dit je leuk, stuur dan een mailtje naar info@shli.nl voor een afspraak.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Met Spoed CHAUFFEUR voor onze ZORGBUS

Zorgboerderij de Witte Schuur

Wij zijn met spoed op zoek naar een chauffeur voor onze bus voor de maandag en de dinsdag en eventueel om af en toe in te vallen.. Onze deelnemers worden in de ochtend en eind van de middag vervoert van hun woning naar de zorgboerderij. De rit is van Culemborg naar Geldermalsen en soms naar Tiel.
Werktijden in de ochtend tussen 9 en 10.00 uur en in de middag tussen 15.30 en 16.30 uur

Sector
Zorg en Welzijn

Gastvrouw/gastheer in Bon Vie

ElkWelzijn

Iemand die een gastvrije houding heeft, een luisterend oor heeft voor de gasten. Taken : koffie zetten, uitserveren, tafels neerzetten, afruimen, opruimen, afwas doen.

Sector
Zorg en Welzijn

Klusjesman/vrouw

ElkWelzijn

Een klusjesman/vrouw / manusje van alles, die 1 dagdeel per week beschikbaar is om kleine klusjes te doen bij Proeftuin de Ontmoeting in Bon Vie. Bijvoorbeeld een deurkruk repareren, lampen indraaien, een keer naar de vuilstort rijden om spullen weg te brengen, stofzuigerslang repareren.

Sector
Overig