Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip financieel / administratief vrijwilliger

St. Betuwe Wereldwijd

Om al het verschillende werk bij Betuwe Wereldwijd mogelijk te maken is er veel te doen op financieel en administratief gebied. Zo moet de post verwerkt worden, vastgelegd worden wie wanneer heeft gewerkt, declaraties worden ingediend, facturen geboekt worden, etc. etc.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Hoofd Noodhulpteam (vrijwillig)

Rode Kruis Gelderland

Als er bij een incident veel slachtoffers zijn, komen de Noodhulpteams in actie.Ter plekke gaan ze aan de slag met het verzorgen van de lichtgewonde slachtoffers. Zodat het ambulancepersoneel daardoor de handen vrij heeft voor de zwaargewonde patiënten. Op deze manier krijgen alle betrokkenen snel hulp. Kijk op ons Youtubekanaal voor een filmpje over het Noodhulpteam bij het Rode Kruis!

Sector
Hulpverlening

Tip Medewerker kantine

Focus '07

Wij zijn voor de kantine (bar/keuken) op zoek naar mensen die het leuk vinden om (in onderling overleg) op de zaterdag en eventueel op doordeweekse avonden de spelers en supporters te voorzien van een hapje en een drankje. Je komt te werken in een leuk team van vrijwilligers.

Sector
Sport en Recreatie

Tip (reserve) bezorgers

Stichting Senioren Collectief Culemborg

Wij zoeken (reserve)bezorgers voor
“De KIJKER”, Dit is het informatiebulletin voor senioren,

Sector
Overig

Tip Bestuurslid

Stichting Senioren Collectief Culemborg

Door de verhuizing van één van de huidige bestuursleden is er een vacature ontstaan. Wij zijn opzoek naar die 65 plusser, die op bestuurlijk niveau mee wil denken om bovenstaande doelstellingen van de Stichting waar te maken.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Biblioheek zoekt gastheren en gastvrouwen

Biblioheek Rivierenland

Vrijwilligerswerk in de Bibliotheek heeft tal van voordelen: je ontmoet veel mensen en blijft op de hoogte van de ins en outs op het gebied van boeken, luisterboeken, tijdschriften en films. Eens per jaar organiseren wij een inspiratiebijeenkomst voor al onze vrijwilligers.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Tip Sociaal maatje gezocht

Prikbord Vrijwilligerspunt

Ahmad (23) is op zoek naar een Sociaal maatje onder de 30 jaar.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger voor ondersteuning Nederlandse taal

ElkWelzijn

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die taalondersteuning kan bieden aan een groep volwassen mensen tussen de 25 en 50 jaar. Deze groep heeft behoefte om beter Nederlands te leren. Het gaat hier om een groep van 10 mensen (man en vrouw) in de Turkse moskee.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger voor taalondersteuning

ElkWelzijn

We zijn op zoek naar iemand die taalondersteuning kan bieden aan een groep kinderen/jongeren in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar in de Turkse moskee.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger (Bosnische achtergrond) voor een praatje

Prikbord Vrijwilligerspunt

Voor een oudere mevrouw uit het voormalig Joegoslavië (Bosnië) zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die af en toe langs zou kunnen gaan voor een praatje of een ommetje en die dezelfde achtergrond (Bosnisch, Servisch, Kosovo’s ed.) heeft en de taal spreekt.Mevrouw spreekt namelijk geen Nederlands en is eenzaam.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip vrijwilliger fondsenwerving

St. Betuwe Wereldwijd

Dagelijks komen er bij Betuwe Wereldwijd aanvragen binnen voor ondersteuning van organisaties in binnen- en buitenland.

Als we de aanvragen goedkeuren, gaan we op zoek naar fondsen om de aanvraag te financieren.
Fondsenwerving is dan ook belangrijk voor Betuwe Wereldwijd en de vragen organisaties. De goederen die verstuurd worden, kunnen we alleen inzamelen, reviseren en verzenden met financiële hulp van anderen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Tip Match ondersteuning jongere

Home-Start van Humanitas

Er zijn veel redenen waarom jongeren een maatje kunnen gebruiken: eenzaamheid, moeilijk contact leggen met anderen, een lastige thuissituatie, problemen met schoolmotivatie of vrienden. Wat de reden ook is, allen hebben tijdelijk een steuntje in de rug nodig. Kenmerk van het maatjescontact is gelijkwaardigheid, gezelligheid, laagdrempeligheid en vertrouwen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gezinsondersteuning (Home-Start)

Home-Start van Humanitas

Als vrijwilliger van Home-Start ga je wekelijks naar "jouw'' gezin. Vrijwilligers worden in hun werk begeleid en ondersteund door de HS coordinator. Werken als vrijwilliger bij HS verrijkt je leven. Je doet ervaring en kennis op, maak contact met andere vrijwilligers en natuurlijk met het gezin dat je ondersteunt. Iedereen die bij HS werkt, kan deelnemen aan terugkombijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten woorden ervaringen uitgewisseld en thema`s besproken.

Sector
Zorg en Welzijn

Scholenwerker Amnesty werkgroep

Amnesty International

Actief meedoen met gastlessen over Mensenrechten en andere Amnesty acties op Culemborgse basis- middelbare scholen..

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Wijkhoofd collecte Amnesty

Amnesty International

Jaarlijks is in maart de collecteweek van Amnesty International. In 2019 is de collecte van 10 tot en met 16 maart. De wijkhoofden zijn de contactpersonen van de collectanten en maken de straatindeling waarin de collectanten werkzaam zijn.

De wijkhoofden ontvangen de benodigde informatie en ondersteuning van de collecte coördinator van Amnesty in Culemborg.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Enthousiaste aanpakker(s) gezocht

Interkerkelijke Stichting Ethiopie/Eritrea ( ISEE )

Voorbereiden en uitvoeren van een spelencircuit voor kinderen en/of Rad van Avontuur op de Ethiopië Akt!edag.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Samen breien, haken of borduren geeft plezier!

STMR - Elisabeth hof

Elisabeth-Hof is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. Veel mensen zijn gewend vanuit vroeger om te breien, haken of borduren maar hebben een hulpje nodig om het weer op te pakken. Vindt u dit ook zo leuk om te doen, dan zoekt Elisabeth-Hof naar u!

Sector
Zorg en Welzijn

Oudere dame zoekt iemand die spelletjes mee speelt

STMR - Elisabeth hof

Elisabeth-Hof is een kleinschalige woonvorm voor ouderen met dementie. Een gezellige dame zoekt een vaste vrijwilliger, die samen met haar een gezelschap spelletje wil spelen. Deze dame houdt van een praatje en spelen doe je niet alleen.

Sector
Zorg en Welzijn

Muzikale mensen gezocht

STMR - Elisabeth hof

Elisabeth-Hof is een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen. Veel mensen houden van muziek en zouden het heel leuk vinden als iemand een muzikale activiteit zou willen meedoen in Elisabeth-Hof. Jong en oud, die een instrument bespelen of liedjes kunnen meezingen, zijn van harte welkom.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilligers gevraagd voor telefooncirkel!

ElkWelzijn

We gaan een telefooncirkel opzetten voor ouderen in Culemborg. We zoeken vrijwilligers die zich hier eens per maand voor in willen zetten. Het betekent eens per maand een week lang tussen 9 en 10 uur de cirkel starten en afsluiten.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilligers boekbezoek

ElkWelzijn

ElkWelzijn start samen met Bibliotheek Rivierenland een nieuw project in Culemborg: Boekbezoek. Dit project is mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van het Oranjefonds en het RCOAK. Dit project wil vrijwilligers die houden van lezen koppelen aan ouderen die aan huis gekluisterd zijn en ook een liefde voor boeken hebben. Samen gaan zij het boek dat ze lezen bespreken. Eigenlijk een leesclub, maar dan met z’n tweeën. De vrijwilliger gaat met een boek op bezoek.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Hulp bieden bij de High Tea middag?

STMR - Elisabeth hof

Elke dinsdagmiddag is er in Elisabeth-Hof een high Tea middag, waarbij het gezellig samen zijn en het gesprek met elkaar voorop staat.
Er kan gekozen worden voor een thema, waar we het dan over hebben.

Sector
Zorg en Welzijn

"Creatieve activiteiten geven veel plezier"

STMR - Elisabeth hof

Samen met ouderen die in Elisabeth-Hof wonen, worden op de maandagmiddag diverse soorten creatieve activiteiten gedaan. Het doel; gezellig samenzijn en hulp krijgen bij een activiteit die past bij hun interesse. Ze hebben daar hulp bij nodig van u.

Sector
Overheid en politiek