Vacatures

Zoekopties wissen

Tip Fotobewerking

Boogh Culemborg

Vrijwilliger voor fotobewerking op laptop

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Klusjesman

Zorgcentrum Beatrix

Voor verzorgingshuis De Kulenburg zoeken we een leuke klusjesman, die elke week wat kleine dingen kan repareren, zoals: klink v/d deur, lampje verwisselen, leertje v/d kraan, enz.
Dag en tijd kan in overleg en er is altijd ondersteuning van onze eigen technische dienst.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gastvrouwen en -heren

Elisabeth Weeshuis Museum

Het gastvrouwen en -herenteam is aan verjonging toe, dus daarom doen wij vanuit de Vrienden een oproep aan onze jonge(re) en jonge oude(re) Vrienden om vrijwilliger te worden.

I

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Administratieve duizendpoot met hart voor kinderen gezocht!

Linawijs

Linawijs heeft als doel het realiseren van een ontwikkelplek voor kinderen die thuiszitten. Kinderen met autisme of een andere complexe internaliserende problematiek die nu geen onderwijs kunnen volgen en waarvoor ook de zorg niet toereikend is.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Bestuursleden

Stichting Cultuurfonds Culemborg

Cultuurfonds Culemborg verstrekt financiële bijdragen voor culturele publiekspresentaties die plaatsvinden in Culemborg, en vervult en aanjagersrol waar het gaat om het versterken van de lokale culturele infrastructuur en het leggen van verbindingen met partijen en sectoren binnen en buiten het culturele spectrum. Vanwege het vertrek van twee van onze bestuursleden zijn wij op zoek naar twee enthousiaste en betrokken bestuursleden die mee vorm willen geven aan onze stichting.

Sector
Kunst en Cultuur

Tip Muziekvrijwilliger

Syndion

Kinderdagcentrum Jolie in Culemborg zoekt een muzikale vrijwilliger om op twee groepen een half uur een muziekactiviteit aan te bieden. Bij voorkeur een vrijwilliger die gitaar kan spelen en zelf een programma met bekende kinderliedjes kan bedenken en uitvoeren die aansluit bij onze doelgroep. De begeleiding is altijd aanwezig bij de activiteit.

Bij voorkeur op dinsdag, woensdag of vrijdag van 10.30u tot en met 11.30u,eens per twee weken.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip MENTOR BOEIENDE VRIJWILLIGERSJOB MET EEN "BITE" BEL 06-12527895

Stichting Mentorschap Nederland

Zoek je vrijwilligerswerk met een ‘bite’, dan is mentorschap misschien iets voor jou. De mentor is vertrouwenspersoon en vertegenwoordiger bij beslissingen die de cliënt zelf niet meer kan nemen op het gebied van welzijn, wonen, verzorging en verpleging. Is dit vrijwilligerswerk iets voor jou? Meer informatie vind je op onze website: www.mentorschapoverijsselgelderland.nl
Contact opnemen kan telefonisch via 06-12527895 info@mentorschapog.nl of m.schoone@mentorschapog.nl

Sector
Hulpverlening

Tip Vrijwilliger voor ondersteuning Nederlandse taal

ElkWelzijn

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die taalondersteuning kan bieden aan een groep volwassen mensen tussen de 25 en 50 jaar. Deze groep heeft behoefte om beter Nederlands te leren. Het gaat hier om een groep van 10 mensen (man en vrouw) in de Turkse moskee.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger voor taalondersteuning

ElkWelzijn

We zijn op zoek naar iemand die taalondersteuning kan bieden aan een groep kinderen/jongeren in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar in de Turkse moskee.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Medewerker Kantoor

St. Samen Verder

Stichting Samen Verder zoekt vrijwilligers die op kantoor administratieve werkzaamheden willen vervullen ten diensten van de organisatie als geheel en de projecten (Klaartje en Bartje) in het bijzonder.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Vrijwillige Schipper voor op de Waal

Uit®waarde

Voor het seizoen 2020 zijn wij dringend op zoek naar schippers met een groot vaarbewijs en/of Rijnpatent. U kunt als vrijwillige schipper aan de slag op het fiets- en voetveer Varik-Heerewaarden. U vaart over de Waal gedurende het zomerseizoen van mei t/m september.

Sector
Overig

Vrijwilliger (m) voor een praatje

Prikbord Vrijwilligerspunt

Een mannelijke bewoner van de Betuwehoeve zoekt een mannelijke vrijwilliger die hem wil bezoeken om een praatje te maken. Bij voorkeur iemand uit Geldermalsen.
Meneer mist het contact met oudere mannelijke mensen. Meneer praat graag over vroeger en over Geldermalsen en omstreken.

Sector
Zorg en Welzijn

Secretaris afdeling Gelderland Zuid-West

Rode Kruis Gelderland

De nieuwe afdeling Gelderland Zuid-West zoekt een secretaris. Dit jaar verandert de structuur van het district Gelderland-Zuid met als doel meer slagkracht en het beter organiseren van onze noodhulpactiviteiten. De afdelingen Bommelerwaard, Culemborg en Betuwe Gaerde (Geldermalsen en Tiel) worden samen één afdeling: Gelderland Zuid West. In het gebied zijn ca. 200 vrijwilligers actief. Het bestuur van de afdeling moet nog helemaal worden opgezet. Een echte uitdaging voor wie van pionieren houdt!

Sector
Hulpverlening

Voorzitter afdeling Gelderland Zuid-West

Rode Kruis Gelderland

De nieuwe afdeling Gelderland Zuid-West zoekt een voorzitter die het voortouw neemt in het fusieproces. De structuur van het district verandert met als doel meer slagkracht en het beter organiseren van onze noodhulpactiviteiten. De afd. Bommelerwaard, Culemborg en Betuwe Gaerde (Geldermalsen en Tiel) worden samen één afdeling: Gelderland Zuid-West. Samenwerking en ondersteuning van professionele vrijwilligers staan daarbij centraal. Het bestuur van deze nieuwe afdeling moet nog worden opgezet.

Sector
Hulpverlening

Financieel bestuurder afdeling Gelderland Zuid-West

Rode Kruis Gelderland

De nieuwe afdeling Gelderland Zuid-West zoekt een krachtige financieel bestuurder. De structuur van het district Gelderland-Zuid verandert met als doel meer slagkracht en het beter organiseren van onze noodhulpactiviteiten. De afdelingen Bommelerwaard, Culemborg en Betuwe Gaerde (Geldermalsen en Tiel) worden samen één afdeling: Gelderland Zuid-West. Samenwerking en ondersteuning van ca. 200 professionele vrijwilligers staan daarbij centraal. Het bestuur moet nog helemaal worden opgezet.

Sector
Hulpverlening

Betrokken vrijwilligers

St. Speeltuin Culemborg

De Stichting Speeltuin Culemborg bij De Kinderboerderij De Heuvel is op zoek naar betrokken vrijwilligers.
Deze stichting is verantwoordelijk voor het onderhoud en behoud van de Speeltuin en diens speeltoestellen.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Wandelvrijwilliger

STMR -Isabelle

We zijn op zoek naar een wandelvrijwilliger voor het rijden met een rolstoel.

Sector
Zorg en Welzijn

Organisatietalent voor markten en andere evenementen

Stadsboerderij Caetshage

Stadsboerderij Caetshage organiseert minimaal drie keer per jaar een evenement zoals een open dag en markten. Deze evenementen vragen behoorlijk wat voorbereiding. De vrijwilliger die dit nu organiseert kan daar wel wat hulp bij gebruiken.
Ook wordt Caetshage regelmatig gevraagd om deel te nemen aan evenementen van anderen. Door tijdgebrek moeten we daar nu helaas ‘nee’ op zeggen. Het zou fijn zijn als we in de toekomst wél aan dit soort activiteiten kunnen deelnemen.

Sector
Evenementen

Gastvrouwen/mannen en begeleiders

ElkWelzijn

Buurtcentrum Bolderburen is vanaf 15 januari van start gegaan met allerlei leuke activiteiten. Om dit allemaal te organiseren hebben we nog begeleiders nodig en gastvrouwen. Samen met hen willen we van het Bolderburen een bruisend buurtcentrum maken.

Sector
Zorg en Welzijn

vrijwillige chauffeur

St. Betuwe Wereldwijd

Met onze bestelbus halen we veel spullen op. Elke dag zijn we wel onderweg om naaimachines, fietsen, computers en gereedschap op te halen. Bij mensen thuis, bij bedrijven en organisaties en bij verschillende vaste inleverpunten in het land.
Als vrijwillige chauffeur zorg je samen met andere vrijwilligers en deelnemers voor het vervoer van al deze goederen. Je werkt ook mee om de goederen netjes in en uit onze werkplaats te krijgen, of om een zeecontainer te laden.

Sector
Techniek

kom je ons communicatieteam versterken?

St. Betuwe Wereldwijd

Snel, makkelijk en veel communiceren met onze achterban, waar ook ter wereld. We zijn actief op Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter. Daarnaast plaatsen we regelmatig nieuwe berichten op onze website. Via E-mail verzenden we zo’n vier keer per jaar een nieuwsbrief. Daarnaast maken we gebruik van posters, flyers etc.
Er werken nu drie vrijwilligers aan al deze media, maar we kunnen nog wel wat versterking gebruiken.
Wie komt ons communicatieteam versterken?

Sector
Goede Doelen en Belangen

medewerker schoonmaak

Nachamu Nachamu Ami

Voor onze kringloopwinkel zijn wij op zoek naar vrijwilligers die onze winkelruimte
netjes willen maken/houden.
Je mag stofzuigen/soppen/ramen zemen/ winkelstellingen schoonmaken.
Het zou fijn zijn om de winkel netjes te kunnen openen dus zijn we op zoek naar iemand die op de woensdag en donderdagmorgen voordat de winkel opengaat
dit zou kunnen uitvoeren.
De winkel gaat om 10.00 uur open.
Dus jouw “werktijd” zal zijn van 9.00 tot 10.00 uur.
of tijdens de openingsuren van de winkel

Sector
Goede Doelen en Belangen

speelgoed uitzoeken

Nachamu Nachamu Ami

Om door onze berg met binnengekomen speelgoed voor onze kringloopwinkel
heen te komen,zijn we op zoek naar vrijwilligers die het speelgoed willen gaan
beoordelen op kwaliteit en compleetheid.
Vind jij het leuk om het speelgoed na te kijken, te sorteren in rubrieken dan
ben jij de geschikte kandidaat.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Schoenen uitzoeken en sorteren voor de winkel

Nachamu Nachamu Ami

We krijgen grote partijen schoenen binnen voor onze kringloopwinkel.
Deze moeten nagekeken worden of ze geschikt zijn voor de winkel en gesorteerd worden op maat.
Vind jij het zoeken naar mooie/leuke schoenen voor de winkel een leuke bezigheid dan zijn we op zoek naar jou!

Sector
Goede Doelen en Belangen

Kleding uitzoeken en sorteren voor de winkel

Nachamu Nachamu Ami

We krijgen heel veel kleding voor onze kringloopwinkel binnen dat uitgezocht
moet worden.
Er wordt gekeken of het nog netjes is en of het geschikt is voor de winkel.
Je kunt hier bij helpen door met een kritisch oog naar de kleding te kijken, de goede
kleding op een kledingrek hangen en de verkeerde kleding in afvalzakken stoppen.

Vind je het leuk om met kleding bezig te zijn,dan zijn we op zoek naar jou!

Sector
Goede Doelen en Belangen