Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Begeleider voor Duits en Frans

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die 2 meisjes van 14 en 15 jaar wil helpen met Duits en Frans.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Begeleider Poolse dame

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke begeleider voor een Poolse dame die op zoek is naar werk en hulp nodig heeft bij het maken van sollicitatiebrieven/CV en het uploaden van de brieven op werk.nl Mevrouw spreekt wat Nederlands en redelijk goed Engels.

Sector
Hulpverlening

Tip Bezoekvrijwilliger

Vluchtelingenwerk Culemborg

Voor een gezin uit Culemborg met 7 kinderen zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die dit gezin af en toe wil bezoeken.

Sector
Overig

Tip Computervrijwilliger

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die iemand met een verstandelijke beperking kan helpen met zijn pc.

Sector
Hulpverlening

Tip Penningmeester voor sportvereniging Archipel

Archipel Basketbal

Vind je het leuk om met cijfertjes te werken? Een financieel plan optimaliseren? Wil je meedenken over beleid voor sport en ontwikkeling voor sporters binnen Culemborg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Archipel Basketbal zijn wij op zoek naar een enthousiasteling die ons gezellige team wil versterken!

Sector
Sport en Recreatie

Tip Inval chauffeur en/of bijrijder bus ElkWelzijn

ElkWelzijn

U kunt als vrijwilliger chauffeur/bijrijder een belangrijk aandeel leveren in het welzijn van mensen op leeftijd. Dit doet u door hen ondersteunen en te begeleiden van en naar de dagverzorging in BonVie. .
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die op invalbasis het vervoer willen verzorgen 's morgens tussen 09.00en 10.30 uur en/of 's avonds tussen 15.45 uur en 17.15 uur en u rijdt met de bus van ElkWelzijn.
Er wordt gereden op de maandag, dinsdag en donderdag.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Tuinvrijwilliger

Zorgboerderij de Witte Schuur

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die ons kan ondersteunen bij werkzaamheden in de tuin.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Medewerker spreekuur

Vluchtelingenwerk Oost Nederland

Vluchtelingen die al langer in Culemborg wonen, kunnen langskomen op het informatie- en adviespunt (spreekuur) van VluchtelingenWerk, waar ze hun vragen kunnen stellen aan vrijwilligers.

Als spreekuurmedewerker ben je op dindsdagmiddag werkzaam.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Luisterend Oor Gezocht

Sensoor


Sensoor biedt op professionele wijze aandacht en verbinding. Aandacht is onmisbaar in de samenleving en is bovendien een aanvulling op formele zorg en welzijn.

Sensoor is er dag en nacht voor iedereen die behoefte heeft aan anoniem contact. Onze kernwaarden zijn Trots, Open en Luisteren

Sector
Hulpverlening

Tip Begeleider huisvesting

Vluchtelingenwerk Oost Nederland

Als begeleider huisvesting ondersteun je cliënten in de periode rondom de verhuizing vanuit een asielzoekerscentrum naar een eigen woning in de gemeente. Je zorgt ervoor dat basiszaken rondom de huisvesting zijn afgerond zodat de cliënt zelfstandig kan wonen. Het werk vindt deels plaats op locaties in de gemeente en deels vanuit het kantoor van VluchtelingenWerk.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip ondersteuning jongere

Home-Start van Humanitas

Er zijn veel redenen waarom jongeren een maatje kunnen gebruiken: eenzaamheid, moeilijk contact leggen met anderen, een lastige thuissituatie, problemen met schoolmotivatie of vrienden. Wat de reden ook is, allen hebben tijdelijk een steuntje in de rug nodig. Kenmerk van het maatjescontact is gelijkwaardigheid, gezelligheid, laagdrempeligheid en vertrouwen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip ondersteuning kinderen

Home-Start van Humanitas

Als vrijwilliger van Home-Start ga je wekelijks naar "jouw'' gezin. Vrijwilligers worden in hun werk begeleid en ondersteund door de HS coordinator. Werken als vrijwilliger bij HS verrijkt je leven. Je doet ervaring en kennis op, maak contact met andere vrijwilligers en natuurlijk met het gezin dat je ondersteunt. Iedereen die bij HS werkt, kan deelnemen aan terugkombijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten woorden ervaringen uitgewisseld en thema`s besproken.

Sector
Zorg en Welzijn

activiteiten begeleiding met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel

Boogh Culemborg

Begeleiding van activiteiten aan mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel, een chronische ziekte of een lichamelijke beperking.
Er worden creatieve activiteiten aangeboden zoals schilderen, mozaïek, speksteen bewerken,
en andere activiteiten als koken, bakken computeren.

Sector
Zorg en Welzijn

Penningmeester Vrijstad Energie

Vrijstad Energie

De penningmeester voelt zich verbonden met de doelen van Vrijstad Energie, in het kort gezegd Culemborg energieneutraal voor en door Culemborgers. Hij/zij is onbezoldigd lid van het bestuur van de Coöperatie Vrijstad Energie, en werkt samen met de overige 3 bestuursleden: voorzitter, secretaris en algemeen lid De penningmeester is primair verantwoordelijk voor het financiële beleid van de coöperatieve vereniging.

Sector
Bewonersinitiatieven

een PR en communicatie talent

VPTZ Culemborg

Hospice Nocturne in Culemborg is op zoek naar iemand die zich wil bezig houden met de PR van onze organisatie. Wij hebben behoefte aan iemand met vernieuwende ideeën die onze organisatie kan helpen zich meer naar buiten te richten.

Sector
Zorg en Welzijn

chauffeur 9-persoonsbus

Zorgboerderij de Witte Schuur

Per 1 januari zoeken wij een chauffeur voor onze 9-persoonsbus voor het vervoer van Tiel naar de Zorgboerderij en retour.

Sector
Zorg en Welzijn

Begeleider voor taal- en rekenonderwijs

ElkWelzijn

Voor leerlingen van het Praktijkonderwijs van het KWC, die extra moeite hebben met taal en rekenen, zoeken wij vrijwilligers die het leuk vinden om deze leerlingen te ondersteunen bij hun taal en reken ontwikkeling. De ondersteunende activiteiten op school zijn o.a. het spelen van taalspelletjes, leesactiviteiten en het aanleren van bv. omgaan met geld en klokkijken.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Vrijwilliger Odensehuis

Odensehuis Culemborg

Voor het Odensehuis Culemborg zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Tijdens onze openingstijden ontvangt u bezoekers en deelnemers, zorgt voor een fijne sfeer en een goed gesprek. U denkt actief mee over de ontwikkeling van het Odensehuis, en weet onze deelnemers te stimuleren actief bij te dragen.

Sector
Overig

vrijwilliger naaimachine revisie

St. Betuwe Wereldwijd

Dagelijks komen er naaimachines binnen bij Betuwe Wereldwijd die, na gereviseerd te zijn, verzonden worden naar organisaties in binnen- en buitenland.
Als vrijwilliger naaimachine revisie zorg je samen met ander vrijwilligers en deelnemers dat naaimachines, van antieke hand- en trapmachines, tot moderne, gereviseerd wordt. Denk hierbij aan onderdelen vervangen en machines schoonmaken en afstellen.
Het samenwerken met deelnemers met een 'rugzakje', is een leuke extra dimensie aan het werk.

Sector
Techniek

Begeleider gezocht

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

Voor een cliënt zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die enkele keren per week met haar mee wil rijden. Het betreft een vrouw van 35 jaar met angstklachten. Ze is onder behandeling maar kan nog niet zelfstandig reizen met de auto. Ze wil graag haar paarden blijven verzorgen en zoekt daarom iemand die met haar mee wil reizen.

Sector
Hulpverlening

Stichting Samen Verder zoekt bestuurslid PR en Activiteiten

St. Samen Verder

Stichting Samen Verder (SSV) is een vrijwilligersorganisatie die zich ten doel stelt ouderen en mensen met een beperking in Culemborg te ondersteunen om zelfstandig te kunnen functioneren. Dit gebeurt aanvullend op de reguliere hulpverlening.

Voor ons bestuur zijn wij op zoek naar een bestuurslid PR en Activiteiten.Vanuit deze bestuurstaak geeft u leiding aan de PR- en Activiteiten Commissie (PRAC).

Sector
Zorg en Welzijn

Bartjes Kringloopcentrum zoekt projectleider en plv. projectleider

St. Samen Verder

De functies van projectleider en plv. projectleider komen binnenkort vacant binnen Bartjes Kringloopcentrum van Stichting Samen Verder (SSV), Meerlaan 25 in Culemborg.

Wij willen graag in contact komen met 2 personen (m/v) die voor deze functies belangstelling hebben.

In de onderstaande taakomschrijving vindt u meer informatie over de vacatures.

Sector
Zorg en Welzijn