Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Vrijwilliger Maatschappelijk medewerker

Vluchtelingenwerk Culemborg

In iedere gemeente in Nederland wonen vluchtelingen. Mensen die vanwege oorlog of vervolging hun familie, vrienden en bezit moesten achterlaten. Na een periode van onzekerheid hebben zij een verblijfsvergunning gekregen en mogen ze zich in een stad of dorp vestigen. Vrijwilligers van VluchtelingenWerk ondersteunen hen in het proces naar zelfredzaamheid en bij het integreren en participeren in de Nederlandse samenleving.

Sector
Hulpverlening

Tip Vrijwilliger gezondheid

Leerhuis

Het Leerhuis zoekt vrijwilligers voor diverse groepen. Het Leerhuis biedt activiteiten voor alle inwoners van Culemborg die zich willen ontwikkelen op het gebied van basisvaardigheden. Het gaat daarbij om Gezondheid. Wilt u onze deelnemers helpen om een stap vooruit te maken? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn verschillende mogelijkheden om op groepsniveau of individueel mensen te begeleiden. Wij vertellen u graag welke opties er zijn.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger opvoeding

Leerhuis

Het Leerhuis zoekt vrijwilligers voor diverse groepen. Het Leerhuis biedt activiteiten voor alle inwoners van Culemborg die zich willen ontwikkelen op het gebied van basisvaardigheden. Het gaat daarbij om Opvoeding. Wilt u onze deelnemers helpen om een stap vooruit te maken? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn verschillende mogelijkheden om op groepsniveau of individueel mensen te begeleiden. Wij vertellen u graag welke opties er zijn.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger rondkomen

Leerhuis

Het Leerhuis zoekt vrijwilligers voor diverse groepen. Het Leerhuis biedt activiteiten voor alle inwoners van Culemborg die zich willen ontwikkelen op het gebied van basisvaardigheden. Het gaat daarbij om Rondkomen . Wilt u onze deelnemers helpen om een stap vooruit te maken? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn verschillende mogelijkheden om op groepsniveau of individueel mensen te begeleiden. Wij vertellen u graag welke opties er zijn.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Gezocht een taalmaatje

Leerhuis

Het Leerhuis zoekt vrijwilligers voor diverse groepen. Het Leerhuis biedt activiteiten voor alle inwoners van Culemborg die zich willen ontwikkelen op het gebied van basisvaardigheden. Het gaat daarbij om Taal.. Wilt u onze deelnemers helpen om een stap vooruit te maken? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn verschillende mogelijkheden om op groepsniveau of individueel mensen te begeleiden. Wij vertellen u graag welke opties er zijn.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger ontwikkeling rekenen

Leerhuis

Het Leerhuis zoekt vrijwilligers voor diverse groepen. Het Leerhuis biedt activiteiten voor alle inwoners van Culemborg die zich willen ontwikkelen op het gebied van basisvaardigheden. Het gaat daarbij om Rekenen . Wilt u onze deelnemers helpen om een stap vooruit te maken? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn verschillende mogelijkheden om op groepsniveau of individueel mensen te begeleiden. Wij vertellen u graag welke opties er zijn.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Penningmeester voor sportvereniging Archipel

Archipel Basketbal

Vind je het leuk om met cijfertjes te werken? Een financieel plan optimaliseren? Wil je meedenken over beleid voor sport en ontwikkeling voor sporters binnen Culemborg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Archipel Basketbal zijn wij op zoek naar een enthousiasteling die ons gezellige team wil versterken!

Sector
Sport en Recreatie

Tip Luisterend Oor Gezocht

Sensoor


Sensoor biedt op professionele wijze aandacht en verbinding. Aandacht is onmisbaar in de samenleving en is bovendien een aanvulling op formele zorg en welzijn.

Sensoor is er dag en nacht voor iedereen die behoefte heeft aan anoniem contact. Onze kernwaarden zijn Trots, Open en Luisteren

Sector
Hulpverlening

Tip Match ondersteuning jongere

Home-Start van Humanitas

Er zijn veel redenen waarom jongeren een maatje kunnen gebruiken: eenzaamheid, moeilijk contact leggen met anderen, een lastige thuissituatie, problemen met schoolmotivatie of vrienden. Wat de reden ook is, allen hebben tijdelijk een steuntje in de rug nodig. Kenmerk van het maatjescontact is gelijkwaardigheid, gezelligheid, laagdrempeligheid en vertrouwen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gezinsondersteuning (Home-Start)

Home-Start van Humanitas

Als vrijwilliger van Home-Start ga je wekelijks naar "jouw'' gezin. Vrijwilligers worden in hun werk begeleid en ondersteund door de HS coordinator. Werken als vrijwilliger bij HS verrijkt je leven. Je doet ervaring en kennis op, maak contact met andere vrijwilligers en natuurlijk met het gezin dat je ondersteunt. Iedereen die bij HS werkt, kan deelnemen aan terugkombijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten woorden ervaringen uitgewisseld en thema`s besproken.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Weescafé in het Elisabeth Weeshuis zoekt vrijwilligers

Elisabeth Weeshuis Museum

Museum Het Weescafé is een kleine horecaonderneming en onderdeel van het Elisabeth Weeshuis Museum in Culemborg. In de eeuwenoude keuken en de tuin serveren wij koffie/thee, zelfgebakken taarten en lunches.

Per direct zijn wij op zoek naar nieuwe vrijwilligers om ons team te versterken!

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Gezinsondersteuning (Home-Start)

Home-Start van Humanitas

Als vrijwilliger van Home-Start ga je wekelijks naar "jouw'' gezin. Vrijwilligers worden in hun werk begeleid en ondersteund door de HS coordinator. Werken als vrijwilliger bij HS verrijkt je leven. Je doet ervaring en kennis op, maak contact met andere vrijwilligers en natuurlijk met het gezin dat je ondersteunt. Iedereen die bij HS werkt, kan deelnemen aan terugkombijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld en thema`s besproken.

Sector
Zorg en Welzijn

Bestuurslid

Volksuniversiteit West Betuwe

Het bestuur van de Volksuniversiteit West Betuwe bestaat ui 7 leden. Wij zijn een meewerkend en actief bestuur. Omdat in september de termijn voor een lid afloopt, zijn wij op zoek naar een nieuw algemeen lid.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Wiskundeles

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

Fairda zoekt iemand die haar 17 jarige dochter (havo-4 leerlinge) na 16.00 uur helpt met Wiskunde.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Bestuurslid Odensehuis Culemborg

Odensehuis Culemborg

Wij zoeken een bestuurslid voor het bestuur van de stichting Odensehuis Culemborg. De stichting is voortvarend in 2016 van start gegaan vanuit een burgerinitiatief en heeft een goede financiële en organisatorische basis. Het is een innovatief concept voor ondersteuning aan mensen met (beginnende) dementie en hun naasten. Het bestuur ondersteunt de coördinator en draagt bij aan verdere ontwikkeling van de activiteiten.

Sector
Bewonersinitiatieven

Begeleider schoolmoestuin

Edublik

Als begeleider van een schoolmoestuin helpt u kinderen uit groep 5, 6, of 7 van de RK Josefschool, de Blink, de Palster, Koningin Julianaschool en de Distelvlinder mee in hun schooltuin.

De kinderen leren tijdens dit project hoe zaadjes ontkiemen, hoe plantjes groeien en hoe ze deze moeten verzorgen.
Het is fijn als er af en toe iemand de kinderen kan helpen bij de voortgang van hun tuin om er op die manier samen een succes van te maken.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

denker & doener

Stichting Bureau Betoeterd

Mantelzorgers zijn onmisbaar in onze samenleving. Zij verdienen het om gewaardeerd en geinformeerd te worden. Daarom maken wij met een enorme brok enthousiasme vier keer per jaar een tijdschrift voor mantelzorgers. We zijn op zoek naar vrijwillige kanjers waarmee we VoorElkaar nog verder gaan verbeteren.

Sector
Media

Maatjes gezocht!

Stichting JobHulp Culemborg

Werk je graag met mensen en wil je iemand helpen om meer mee te doen in de maatschappij? Dit vrijwilligerswerk geeft veel voldoening en levert mooie contacten en leerzame ervaringen op. Ontdek hier hoe je Maatje kunt worden bij JobHulp Culemborg!

Sector
Zorg en Welzijn

Taalcoach

Vluchtelingenwerk Oost Nederland

Vluchtelingen en migranten leren de Nederlandse taal door het volgen van een inburgeringscursus. Ook leren ze daar meer over regels en gebruiken in Nederland. VluchtelingenWerk is een van de aanbieders van inburgeringscursussen in Culemborg. Cursisten die bij VluchtelingenWerk de inburgeringscursus volgen, ontvangen naast de reguliere klassikale lessen ook één op één begeleiding van een taalcoach.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Chauffeur gezocht

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om een mevrouw twee keer per jaar naar haar zoon in Wolfheze te brengen.

Sector
Hulpverlening

Enthousiaste vrijwilligers

St. Syndion Parijsche Hof

We zijn op zoek naar vrijwilligers om activiteiten met onze cliënten te ondernemen.

Sector
Overig

Bestuursleden

Vrijstad Energie

Vrijstad Energie zoekt nieuwe bestuursleden. De kandidaten voelen zich verbonden met de doelen van Vrijstad Energie, in het kort gezegd Culemborg energieneutraal voor en door Culemborgers. Hij/zij is onbezoldigd lid van het bestuur van de Coöperatie Vrijstad Energie en werkt samen met de andere bestuursleden. In gezamenlijkheid wordt strategie en beleid door het bestuur gevormd.

Sector
Bewonersinitiatieven

Begeleider voor Duits en Frans

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die 2 meisjes van 14 en 15 jaar wil helpen met Duits en Frans.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Begeleider Poolse dame

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke begeleider voor een Poolse dame die op zoek is naar werk en hulp nodig heeft bij het maken van sollicitatiebrieven/CV en het uploaden van de brieven op werk.nl Mevrouw spreekt wat Nederlands en redelijk goed Engels.

Sector
Hulpverlening