Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Chauffeur rolstoelbus

Prikbord Vrijwilligerspunt

We zijn op zoek naar iemand die regelmatig wil rijden met de rolstoelbus om naar werk, theater, vrienden en/of op vakantie te gaan.

Sector
Hulpverlening

Tip vrijwilliger breimachine revisie

St. Betuwe Wereldwijd

Regelmatig komen er breimachines binnen bij Betuwe Wereldwijd. Nadat we ze reviseren, verzenden we ze naar organisaties in ontwikkelingslanden.
Als vrijwilliger breimachine-revisie reviseer je samen met andere medewerkers binnengekomen breimachines. Denk hierbij aan onderdelen vervangen en machines schoonmaken en afstellen. Afhankelijk van je wensen en vaardigheden kun je medewerkers met een ‘rugzakje’ in hun werk begeleiden.

Sector
Techniek

Tip Vrijwilliger speelgoed commissie

Speelotheek Culemborg

De speelotheek is verhuisd naar de bibliotheek, een prachtige locatie op een centrale plek, en heeft daar sinds kort haar deuren geopend. Door deze samenwerking zijn we beter zichtbaar, hebben we ruimere openingstijden en hopen we ook meer nieuwe leden aan te trekken.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Sociaal maatje gezocht

Prikbord Vrijwilligerspunt

Ahmad (23) is op zoek naar een Sociaal maatje onder de 30 jaar.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger voor ondersteuning Nederlandse taal

ElkWelzijn

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die taalondersteuning kan bieden aan een groep volwassen mensen tussen de 25 en 50 jaar. Deze groep heeft behoefte om beter Nederlands te leren. Het gaat hier om een groep van 10 mensen (man en vrouw) in de Turkse moskee.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger voor taalondersteuning

ElkWelzijn

We zijn op zoek naar iemand die taalondersteuning kan bieden aan een groep kinderen/jongeren in de leeftijd van 8 t/m 15 jaar in de Turkse moskee.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Vrijwilliger (Bosnische achtergrond) voor een praatje

Prikbord Vrijwilligerspunt

Voor een oudere mevrouw uit het voormalig Joegoslavië (Bosnië) zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die af en toe langs zou kunnen gaan voor een praatje of een ommetje en die dezelfde achtergrond (Bosnisch, Servisch, Kosovo’s ed.) heeft en de taal spreekt.Mevrouw spreekt namelijk geen Nederlands en is eenzaam.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Penningmeester

Volksuniversiteit West Betuwe

Vanwege privéomstandigheden gaat onze penningmeester het bestuur verlaten.

Daarom zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste, ervaren penningmeester, die het leuk vindt om het financiële proces van onze activiteiten nog duidelijker in kaart te brengen en over te zetten naar een passend boekhoudpakket.

De penningmeester is onderdeel van het bestuur. Bestuursvergaderingen vinden plaats op de 2de dinsdag van de maand.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Tip Maatjes gezocht!

Stichting JobHulp Culemborg

Werk je graag met mensen en wil je iemand helpen om meer mee te doen in de maatschappij? Dit vrijwilligerswerk geeft veel voldoening en levert mooie contacten en leerzame ervaringen op. Ontdek hier hoe je Maatje kunt worden bij JobHulp Culemborg!

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Medewerker Kantoor

St. Samen Verder

Stichting Samen Verder zoekt twee vrijwilligers die op kantoor administratieve werkzaamheden willen vervullen ten diensten van de organisatie als geheel en de projecten (Klaartje en Bartje) in het bijzonder.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Projectleider Klaartje

St. Samen Verder

Klaartje is een project van Stichting Samen Verder (SSV). Chauffeurs en bijrijders van Klaartje vervoeren ouderen en mensen met een beperking, die zich hiervoor telefonisch hebben aangemeld, van deur tot deur; ook rolstoelvervoer.

Sector
Zorg en Welzijn

vrijwilliger fietsenreparatie

St. Betuwe Wereldwijd

De fietsen die bij ons worden ingeleverd, reviseren we en verzenden we naar organisaties in ontwikkelingslanden. Daarnaast wordt een klein aantal fietsen voor een zacht prijsje verkocht aan vluchtelingen in onze regio.
Als vrijwilliger fietsenreparatie zorg je samen met andere medewerkers dat de fietsen in prima staat de deur weer uitgaan. Aan de hand van een checklist wordt elke fiets gecontroleerd en opgeknapt.

Sector
Techniek

Sorteerders van kleding en/of speelgoed

Klesteo

U gaat kleding en aanverwante goederen zoals schoenen, tassen, sjaals, wanten, etc. sorteren a.d.h.v. kwaliteitseisen. Of u gaat speelgoed en aanverwante goederen sorteren a.d.h.v. kwaliteitseisen.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Vrijwilliger ICT

Stichting Project Icarus

Stichting Project Icarus is een dagbesteding voor gehandicapte jongeren in de ICT. We zijn kleinschalig, maar bieden wel een breed scala aan ict-mogelijkheden aan onze deelnemers. Naast het bouwen van websites is dit ook het leren programmeren, grafisch ontwerp, games bouwen, en systeembeheer. Vanwege deze enorme variatie zijn we op zoek naar iemand die ons inhoudelijk kan ondersteunen, bij voorkeur op het vlak van systeembeheer, servers en Linux.

Sector
Techniek

Maatschappelijk medewerker

Vluchtelingenwerk Oost Nederland

Wilt u een gezin helpen zich te settelen in de gemeente Culemborg?
In februari 2019 komen er twee Syrische gezinnen naar de gemeente. Wij vanuit vluchtelingenwerk willen ze helpen om zich thuis te voelen en zaken voor en met hen te regelen. We kunnen dit niet zonder vrijwilligers. Voelt u ervoor om te helpen en heeft u, in de beginfase, 2 - 3 dagdelen per week tot u beschikking? Dan zijn we naar u op zoek!

Sector
Zorg en Welzijn

Toezichthouder

Zwembad de Waterlinie

Om toezichthouder te zijn bij de Waterlinie moet je in het bezit zijn van een geldig EHBO certificaat, een geldig BHV diploma en zwemmend redden. De Waterlinie bied deze cursussen kosteloos aan.
Als toezichthouder bij de Waterlinie ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van onze zwemmers.

Sector
Sport en Recreatie

Interieurverzorger

Klesteo

U houdt ons gebouw schoon en aantrekkelijk voor onze gasten.

Sector
Goede Doelen en Belangen

Werkvloercoördinator

Klesteo

U gaat de vrijwilligers op de werkvloer aansturen, d.w.z. verdelen van taken en dergelijke.

Sector
Hulpverlening

PR medewerker

Klesteo

U gaat KLESTEO vertegenwoordigen in de regio Rivierenland.

Sector
Hulpverlening

chauffeur M/V gezocht

Zorgcentrum Kulenburg

Voor het 9 persoons busje (inclusief chauffeur) zijn wij op zoek naar enkele chauffeurs om ons team te versterken. Het busje wordt gebruikt voor kleine en grote uitstapjes met de bewoners van onze locaties.

Sector
Overig

Bestuursvoorzitter

Klesteo

U bent het gezicht van de organisatie, voor de stichting en voor de buitenwereld.

Wij zoeken iemand die:
- de stichting vertegenwoordigt bij officiële gelegenheden en werkgroepen;
- de visie bewaakt en toezicht houdt op de uitvoering daarvan;
- toezicht houdt op de ontwikkelingen met oog op beleid en doelstellingen
- vergadering leidt (= 4x per jaar).
- Het aanspreekpunt is voor de overige bestuursleden aangaande ontwikkelingen en groei van de stichting

Sector
Hulpverlening

vrijwilliger houtwerkplaats

St. Betuwe Wereldwijd

Als vrijwilliger houtbewerking maak je samen met andere vrijwilligers en deelnemers kisten voor het transport van allerlei soorten gereedschap en naaimachines. In onze houtwerkplaats worden op maat gezaagde planken voor kistjes en kisten in elkaar gelijmd, geniet en geschuurd. Maar we maken ook kisten op maat. In de toekomst willen we ook graag in onze houtwerkplaats gereedschap en onderdelen maken. Denk bijvoorbeeld aan kruishouten en houten hamers.

Sector
Techniek

Logistieke diensten

Stichting Sahel Partners

Fair Plaza is een dynamisch en inspirerend Fair Trade-, duurzaam- en ecologisch groothandels Centrum. Stichting Sahel Partners heeft daar producten van producenten uit de Sahelzone. De taken kunnen 2 x per week gedurende een halve dag uitgevoerd worden. Flexibiliteit is mogelijk mits daar een bepaald patroon in zit.

Sector
Goede Doelen en Belangen