Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Vrijwilliger (Bosnische achtergrond) voor een praatje

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

Voor een oudere mevrouw uit het voormalig Joegoslavië (Bosnië) zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die af en toe langs zou kunnen gaan voor een praatje of een ommetje en die dezelfde achtergrond (Bosnisch, Servisch, Kosovo’s ed.) heeft en de taal spreekt.Mevrouw spreekt namelijk geen Nederlands en is eenzaam.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Met Spoed CHAUFFEUR voor onze ZORGBUS

Zorgboerderij de Witte Schuur

Wij zijn met spoed op zoek naar een chauffeur voor onze bus voor de maandag en de dinsdag en eventueel om af en toe in te vallen.. Onze deelnemers worden in de ochtend en eind van de middag vervoert van hun woning naar de zorgboerderij. De rit is van Culemborg naar Geldermalsen en soms naar Tiel.
Werktijden in de ochtend tussen 9 en 10.00 uur en in de middag tussen 15.30 en 16.30 uur

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gastvrouw/gastheer in Bon Vie

ElkWelzijn

Iemand die een gastvrije houding heeft, een luisterend oor heeft voor de gasten. Taken : koffie zetten, uitserveren, tafels neerzetten, afruimen, opruimen, afwas doen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Klusjesman/vrouw

ElkWelzijn

Een klusjesman/vrouw / manusje van alles, die 1 dagdeel per week beschikbaar is om kleine klusjes te doen bij Proeftuin de Ontmoeting in Bon Vie. Bijvoorbeeld een deurkruk repareren, lampen indraaien, een keer naar de vuilstort rijden om spullen weg te brengen, stofzuigerslang repareren.

Sector
Overig

Tip Penningmeester voor sportvereniging Archipel

Archipel Basketbal

Vind je het leuk om met cijfertjes te werken? Een financieel plan optimaliseren? Wil je meedenken over beleid voor sport en ontwikkeling voor sporters binnen Culemborg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Archipel Basketbal zijn wij op zoek naar een enthousiasteling die ons gezellige team wil versterken!

Sector
Sport en Recreatie

Tip Luisterend Oor Gezocht

Sensoor


Sensoor biedt op professionele wijze aandacht en verbinding. Aandacht is onmisbaar in de samenleving en is bovendien een aanvulling op formele zorg en welzijn.

Sensoor is er dag en nacht voor iedereen die behoefte heeft aan anoniem contact. Onze kernwaarden zijn Trots, Open en Luisteren

Sector
Hulpverlening

Tip Match ondersteuning jongere

Home-Start van Humanitas

Er zijn veel redenen waarom jongeren een maatje kunnen gebruiken: eenzaamheid, moeilijk contact leggen met anderen, een lastige thuissituatie, problemen met schoolmotivatie of vrienden. Wat de reden ook is, allen hebben tijdelijk een steuntje in de rug nodig. Kenmerk van het maatjescontact is gelijkwaardigheid, gezelligheid, laagdrempeligheid en vertrouwen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Gezinsondersteuning (Home-Start)

Home-Start van Humanitas

Als vrijwilliger van Home-Start ga je wekelijks naar "jouw'' gezin. Vrijwilligers worden in hun werk begeleid en ondersteund door de HS coordinator. Werken als vrijwilliger bij HS verrijkt je leven. Je doet ervaring en kennis op, maak contact met andere vrijwilligers en natuurlijk met het gezin dat je ondersteunt. Iedereen die bij HS werkt, kan deelnemen aan terugkombijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten woorden ervaringen uitgewisseld en thema`s besproken.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Medewerker VIP

ElkWelzijn

U bemenst het vrijwilligerspunt in de bibliotheek op de zaterdag. U voert voornamelijk administratieve taken uit. U bent het aanspreekpunt (zowel telefonisch, digitaal als face-to-face) voor vrijwilligers en organisaties die op zoek zijn naar een vrijwilliger.

Sector
Overig

Wandelmaatje gezocht

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

Voor een mevrouw in Driestadt zijn wij op zoek naar een wandelmaatje die 1x per week met mevrouw een ommetje wil maken.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Vrijwilliger voor dementerende man

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger voor een dementerende man van 84. Meneer is vaak erg alleen en zou het fijn vinden om iemand te hebben om iets mee te ondernemen.

Sector
Hulpverlening

Leeshulp voor kinderen van 6 en 7 jaar.

Koning Willem Alexander School Culemborg

Wij zoeken vrijwilligers die kinderen kunnen helpen die extra oefening nodig hebben bij het leren lezen.
De kinderen oefenen 4 keer per week met behulp van een computerprogramma hun leesvaardigheden. Zij oefenen twee keer op school en twee keer thuis.
De kinderen hebben bij het volgen van het programma op school ondersteuning nodig van een begeleider/tutor

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Vrijwilliger gezondheid

Leerhuis

Het Leerhuis zoekt vrijwilligers voor diverse groepen. Het Leerhuis biedt activiteiten voor alle inwoners van Culemborg die zich willen ontwikkelen op het gebied van basisvaardigheden. Het gaat daarbij om Gezondheid. Wilt u onze deelnemers helpen om een stap vooruit te maken? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn verschillende mogelijkheden om op groepsniveau of individueel mensen te begeleiden. Wij vertellen u graag welke opties er zijn.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Vrijwilliger opvoeding

Leerhuis

Het Leerhuis zoekt vrijwilligers voor diverse groepen. Het Leerhuis biedt activiteiten voor alle inwoners van Culemborg die zich willen ontwikkelen op het gebied van basisvaardigheden. Het gaat daarbij om Opvoeding. Wilt u onze deelnemers helpen om een stap vooruit te maken? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn verschillende mogelijkheden om op groepsniveau of individueel mensen te begeleiden. Wij vertellen u graag welke opties er zijn.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Vrijwilliger rondkomen

Leerhuis

Het Leerhuis zoekt vrijwilligers voor diverse groepen. Het Leerhuis biedt activiteiten voor alle inwoners van Culemborg die zich willen ontwikkelen op het gebied van basisvaardigheden. Het gaat daarbij om Rondkomen . Wilt u onze deelnemers helpen om een stap vooruit te maken? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn verschillende mogelijkheden om op groepsniveau of individueel mensen te begeleiden. Wij vertellen u graag welke opties er zijn.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Gezocht een taalmaatje

Leerhuis

Het Leerhuis zoekt vrijwilligers voor diverse groepen. Het Leerhuis biedt activiteiten voor alle inwoners van Culemborg die zich willen ontwikkelen op het gebied van basisvaardigheden. Het gaat daarbij om Taal.. Wilt u onze deelnemers helpen om een stap vooruit te maken? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn verschillende mogelijkheden om op groepsniveau of individueel mensen te begeleiden. Wij vertellen u graag welke opties er zijn.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Vrijwilliger ontwikkeling rekenen

Leerhuis

Het Leerhuis zoekt vrijwilligers voor diverse groepen. Het Leerhuis biedt activiteiten voor alle inwoners van Culemborg die zich willen ontwikkelen op het gebied van basisvaardigheden. Het gaat daarbij om Rekenen . Wilt u onze deelnemers helpen om een stap vooruit te maken? Dan komen wij graag met u in contact. Er zijn verschillende mogelijkheden om op groepsniveau of individueel mensen te begeleiden. Wij vertellen u graag welke opties er zijn.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Gezinsondersteuning (Home-Start)

Home-Start van Humanitas

Als vrijwilliger van Home-Start ga je wekelijks naar "jouw'' gezin. Vrijwilligers worden in hun werk begeleid en ondersteund door de HS coordinator. Werken als vrijwilliger bij HS verrijkt je leven. Je doet ervaring en kennis op, maak contact met andere vrijwilligers en natuurlijk met het gezin dat je ondersteunt. Iedereen die bij HS werkt, kan deelnemen aan terugkombijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten worden ervaringen uitgewisseld en thema`s besproken.

Sector
Zorg en Welzijn

Penningmeester

Volksuniversiteit West Betuwe

Vanwege privéomstandigheden gaat onze penningmeester het bestuur verlaten.

Daarom zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste, ervaren penningmeester, die voor ons de financiële proces gaat herinrichten met een nieuw boekhoudpakket.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Wiskundeles

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

Fairda zoekt iemand die haar 17 jarige dochter (havo-4 leerlinge) na 16.00 uur helpt met Wiskunde.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Bestuurslid Odensehuis Culemborg

Odensehuis Culemborg

Wij zoeken een bestuurslid voor het bestuur van de stichting Odensehuis Culemborg. De stichting is voortvarend in 2016 van start gegaan vanuit een burgerinitiatief en heeft een goede financiële en organisatorische basis. Het is een innovatief concept voor ondersteuning aan mensen met (beginnende) dementie en hun naasten. Het bestuur ondersteunt de coördinator en draagt bij aan verdere ontwikkeling van de activiteiten.

Sector
Bewonersinitiatieven

Begeleider schoolmoestuin

Edublik

Als begeleider van een schoolmoestuin helpt u kinderen uit groep 5, 6, of 7 van de RK Josefschool, de Blink, de Palster, Koningin Julianaschool en de Distelvlinder mee in hun schooltuin.

De kinderen leren tijdens dit project hoe zaadjes ontkiemen, hoe plantjes groeien en hoe ze deze moeten verzorgen.
Het is fijn als er af en toe iemand de kinderen kan helpen bij de voortgang van hun tuin om er op die manier samen een succes van te maken.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

denker & doener

Stichting Bureau Betoeterd

Mantelzorgers zijn onmisbaar in onze samenleving. Zij verdienen het om gewaardeerd en geinformeerd te worden. Daarom maken wij met een enorme brok enthousiasme vier keer per jaar een tijdschrift voor mantelzorgers. We zijn op zoek naar vrijwillige kanjers waarmee we VoorElkaar nog verder gaan verbeteren.

Sector
Media