Zoeken

Zoekopties wissen

Financieel

Mijn aanbod is: Financieel boekhouder penningmeester

Grapgic designer

Mijn aanbod is: I'm a hungarian graphic designer, who recently moved to the Netherlands, to Culemborg. I'm good with brand-, logo-, brochure-, flyer-, and other print production design and also with a little bit of motion/animation design. I enjoy working with nice, caring, cheerful people who are working on a good cause, trying to make the world a better place.

Telefonische werkzaamheden

Mijn aanbod is: Beste lezer, Ik ben op zoek naar telefonische werkzaamheden om hier ervaring in op te doen, Kunt u mij dit aanbieden? Aarzel niet en neem contact met mij op, Groet en tot ziens!

Zingen

Mijn aanbod is: Ik heb zes jaar zangles gehad, tijdens middelbare school in een band gezeten en ben momenteel actief lid bij Kecx Jongeren en jongvolwassenenkoor in Culemborg. Ik ben geen zangdocente of heb hierin een opleiding gevolgd, maar ik kan kinderen helpen met meezingen met hun favoriete nummers als zij dat leuk vinden.

Anne zet zich graag in voor andere

Mijn aanbod is: Graag zet ik mij in voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk handicap, om ze te ondersteunen, begeleiden of gezelschap te houden. Het liefst een vaste avond in de week i.v.m mijn gezin en werk.

Ondernemend, enthousiast, spontaan, creatief.

Mijn aanbod is: Als werkgever kunt u van mijn organisatietalent, creativiteit en doorzettingsvermogen veel plezier hebben. In mijn CV vindt u een overzicht van mijn werkervaring en vrijwilligersactiviteiten. Ik weet zeker dat voor het team een waardevolle collega kan zijn. Betrokkenheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel typeren mij als medewerker.

administratieve ondersteuning

Mijn aanbod is: Ik ben goed in administratief werk en kan goed omgaan met een computer en diverse programma's. Ook kan ik goed met mensen omgaan waarbij ik heel goed kan inleven in verschillende achtergronden en situaties. Ik zou graag als vrijwilliger willen werken als administratieve ondersteuner voor een organisatie of om bijvoorbeeld vluchtelingen te helpen met hun papierwerk.

SPW4 en 2 jaar SPH, activiteitenbegeleidster

Mijn aanbod is: Ik ben sociaal pedagogisch werker en heb geruime tijd gewerkt met mensen met een verstandelijke en/of psycho-sociale beperking en met kinderen van de basisschoolleeftijd(kinderopvang SKPC, 8-12 jaar).Ik heb 2 jaar ervaring op kunstakademie en gewerkt als activiteitenbegeleidster. Ik heb creatief talent en begeleidend op sociaal pedagogisch gebied.

Sociaal vaardig

Mijn aanbod is: Kan goed met mensen omgaan voel heel goed aan wat iemand nodig heeft. Kan goed luisteren en begrip tonen en hebben.