Zoeken

Zoekopties wissen

Default person

Ondernemend, enthousiast, spontaan, creatief.

Mijn aanbod is: Als werkgever kunt u van mijn organisatietalent, creativiteit en doorzettingsvermogen veel plezier hebben. In mijn CV vindt u een overzicht van mijn werkervaring en vrijwilligersactiviteiten. Ik weet zeker dat voor het team een waardevolle collega kan zijn. Betrokkenheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel typeren mij als medewerker.
Default person

administratieve ondersteuning

Mijn aanbod is: Ik ben goed in administratief werk en kan goed omgaan met een computer en diverse programma's. Ook kan ik goed met mensen omgaan waarbij ik heel goed kan inleven in verschillende achtergronden en situaties. Ik zou graag als vrijwilliger willen werken als administratieve ondersteuner voor een organisatie of om bijvoorbeeld vluchtelingen te helpen met hun papierwerk.
Default person

Voor mensen zorgen

Mijn aanbod is: Mijn talent is voor mensen zorgen. Ik heb mijn opleiding gedaan in de zorg maar de zorg kun je heel breed nemen. Of het nu is voor lichamelijk zorg, of een praatje maken of helpen met boekhouding huiswerk plannen of boodschapjes doen. Als mensen zich fijn voelen als je weer weg gaat, een goed gevoel hebben dan heb je het goed gedaan.
Default person

SPW4 en 2 jaar SPH, activiteitenbegeleidster

Mijn aanbod is: Ik ben sociaal pedagogisch werker en heb geruime tijd gewerkt met mensen met een verstandelijke en/of psycho-sociale beperking en met kinderen van de basisschoolleeftijd(kinderopvang SKPC, 8-12 jaar).Ik heb 2 jaar ervaring op kunstakademie en gewerkt als activiteitenbegeleidster. Ik heb creatief talent en begeleidend op sociaal pedagogisch gebied.
Default person

management en informatieoeverdracht

Mijn aanbod is: algemene ontwikkeling, management en bestuur, organisatie, samenwerking met overheid en politiek, overdracht van informatie, werken met mensen vanuit verschillende culturen
Default person

Paul

Mijn aanbod is: Ik ben een enthousiaste amateur fotograaf met een grote voorliefde voor portret- en modelfotografie. Ook reportages mag ik graag maken. Naast het fotograferen vindt ik het heel leuk om mijn kennis te delen. Ook fotobewerking met fotoshop behoort tot de mogelijkheden
Default person

Gemotiveerde, enthousiaste young professional

Mijn aanbod is: Ik heb net de master gezondheidszorgpsychologie afgerond. Ik heb kennis van psychologische stoornissen en veel voorkomende problemen. Ik ben gespecialiseerd in de neuropsychologie (link tussen hersenen en gedrag) en in de ontwikkelingspsychologie. Ik ben sociaal, analytisch, gedreven en ambiteus. Ik werk hard en pak snel dingen op.
Default person

Human Resources Management

Mijn aanbod is: Graag zou ik vrijwillegers werk willen doen van 28 uur, op het gebied van Human Resources Management. Het zou ook eventueel in de richtng van organiseren/managen kunnen.
Default person

empathisch vermogen

Mijn aanbod is: kan mezelf goed inleven in andere mensen en kan daar ook aardig mee over weg wat betreft de zorg en de behoefte van iemand
Default person

Behulpzame vrijwilligster Culemborg

Mijn aanbod is: Ik vind het erg fijn om mensen te kunnen helpen, hier haal ik voldoening uit. Ik kan goed luisteren, ben positief ingesteld en respectvol. Het lijkt me erg leuk om een soort van begeleider te worden, waar ik 1 op 1 tijd met de persoon en of gezin, kan doorbrengen en ze te helpen en ondersteunen waar nodig is.
Default person

Secretaresse

Mijn aanbod is: In mijn omgeving word ik beschreven als een warme, integere, enthousiaste en betrokken persoonlijkheid. Een echte teamplayer met goede contactuele eigenschappen. Klantgerichtheid is voor mij vanzelfsprekend, net als accuraat werken. Ik weet van aanpakken, ben flexibel en heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
Default person

Bestuurder / Manager met achtergrond in de (digitale) media

Mijn aanbod is: Ondernemend, Commercieel, Strategisch, Creatief: Brede kennis van online advertenties, SEO, SEA, exploitatie van websites, content productie, sponsoring, online marketing en verkoop, campagne management. Specialistisch op het gebied van campagne strategie, (online) video productie en distributie, sociale media marketing en het direct en indirect aansturen van media productie, marketing en verkoop teams.Ruim 6 jaar ervaring als bestuurder binnen de AVA.
Default person

Opvang/ werken met kinderen

Mijn aanbod is: Mijn naam is amy ben 24 jaar oud en werk 4 dagen als gastouder/nanny bij gezinnen thuis. Donderdag is mijn vrije dag en zet me dan graag vrijwillig in. Ik ben in het bwzit van pedagogisch werk mbo 3 diploma, ehbo voor ki deren, dtp diploma (grafisch lyceum).
Default person

Tolken

Mijn aanbod is: Mijn vaardigheden zijn vertalen en tolken vanuit het Nederlands naar het Arabisch en andersom.
Default person

Coach

Mijn aanbod is: Afgelopen jaren heb ik mij ingezet als coach/studentbegeleider. Ik ben goed in het begeleiden, motiveren en coachen van personen. Ik ben analytisch ingesteld en krijg vaak het vertrouwen van de mensen met wie ik werk.
Default person

Liefdevol behulpzaam gastvrij

Mijn aanbod is: Weet van aanpakken, gastvrij, receptionele, administratieve en secretariële ervaring. Makkelijk te benaderen. Zorgzaam en behulpzaam
Default person

Ervaring met asielzoekers

Mijn aanbod is: Doordat ik 16 jaar geleden naar Nederland ben verhuisd als vluchteling om eenzelfde reden als waarvoor miljoenen mensen nu vluchten, kan ik heel goed vertellen hoe deze mensen zich voelen, ik kan met mijn persoonlijke verhaal aantonen aan andere medeburgers dat asielzoekers geen last zijn maar eerder een lust zijn. Wat moeten we doen om geen probleem jeugd te crieeren zoals de problemen van de Marokkaanse jeugd bijvoorbeeld?
Default person

o

Mijn aanbod is: Jong spotaan leergierig. Behulpzaam eerlijk en houd me aan de afspraken ik help oudere graag waar het kan en ik ben gek op dieren .Heeft een iemand nodig die meegaat naar het ziekenhuis voor een dokters afspraak kan ik u rr heen rijden en als u dat prettig vind ga ik mee als extra oren zodat we het er na afloop nog een over kunnen hebben .ik ben huishoudelijk medewerkster dus ook voor schoonmaak of opruim klusjes kan ik u helpen
Default person

boujemaa alaoui

Mijn aanbod is: Ik kom uit marokko ik woon in Nederland bajna 5jaar ik spre nl arabiche in frans ik zoek werk
Default person

Sociaal vaardig

Mijn aanbod is: Kan goed met mensen omgaan voel heel goed aan wat iemand nodig heeft. Kan goed luisteren en begrip tonen en hebben.
Default person

hulp voor andere

Mijn aanbod is: Dit jaar doe ik aan een breekjaar, een breekjaar is een jaar bij een instantie dat mij helpt in mijn persoonlijke ontwikkeling, ik ben opzoek naar werk waar ik mijn talenten nog meer kan ontdekken. Het uitdiepen van mijn hulpvaardigheid is mijn doel dit jaar. De ervaring die ik opdoe bij breekjaar kan ik toepassen bij het helpen van anderen.