Maatschappelijk Diner 2019

 

Doe mee aan het Maatschappelijk Diner

Op donderdag 14 februari bundelen ElkWelzijn en Rotary Culemborg hun krachten en organiseren samen het Maatschappelijk Diner 2019. Het diner, dat van 17.00 tot 19.30 in Buurtcentrum Bolderburen zal paatsvinden, wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersfonds Culemborg. Culemborgse ondernemers en maatschappelijke  organisaties zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Ontmoeten en matchen
Het Maatschappelijk Diner biedt Culemborgse ondernemers en maatschappelijke  organisaties de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en te zoeken naar manieren om samen te werken. Het gaat hierbij niet om geld maar om het uitwisselen van kennis, het bieden van een helpende hand of het beschikbaar stellen van materialen en faciliteiten. Tegenover de inzet van bedrijven, kunnen de maatschappelijke organisaties een interessante tegenprestatie stellen, zoals een teamuitje voor personeel, een pakkend persbericht of een inspirerende ervaring met een bijzondere doelgroep.  Zo ontstaan matches met waarde voor beide partijen.


Matches
Het vorige Maatschappelijk Diner in 2016 was een groot succes. Het leverde maar liefst 63 matches op tussen achttien bedrijven en achttien maatschappelijke organisaties. Samen kwamen zij tot  creatieve ideeën en concrete plannen, waaronder het organiseren van een dag voor werkzoekenden en Culemborgse bedrijven door Jobhulp en de Gelderlandfabriek en een workshop communicatie door LEKMagazine aan de vrijwilligers van Stichting Samen Verder, die hun busje ter beschikking stelden om  de magazines van LEKMagazine te bezorgen.


Deelnemen

Wilt u meedoen? Meld u dan aan bij Sandra Rigter van ElkWelzijn via srigter@elkwelzijn.nl of 0345-515227. Ook voor meer informatie kunt u hier terecht.