Zomertoer: Een dagje uit voor iedereen

Geplaatst op 25 juni 2018 12:37

Midden in de zomer kan het wat stilletjes zijn voor mensen die niet op vakantie gaan of kunnen. Daarom organiseert de werkgroep Zorg&Welzijn van Culemborg 700 op zaterdag 28 juli een Zomertoer waar iedereen aan mee kan doen. Het is één van de buurtfeesten, dit keer in het buitengebied van Culemborg.

Tussen 10.00 en 14.00 uur kan bij ElkWelzijn aan de Meerlaan 22 de route voor de Zomertoer opgehaald worden. Iedereen die komt krijgt ook een tasje met daarin enkele verrassingen en (kortings)bonnen voor eventuele tussenstops onderweg. Er is een korte route van tussen 5 en 10 kilometer, en een langere route van tussen 10 en 15 kilometer. U bepaalt zelf of u de route gaat fietsen, lopen of met de scootmobiel gaat afleggen.

Bent u slecht ter been en heeft u geen vervoer? Er rijden die dag ook diverse busjes. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij Sandra Rigter van ElkWelzijn, 0345 – 515 227.

U kunt de route alleen gaan doen of met anderen die u al kent. Maar we willen ook graag de gelegenheid bieden om de Zomertoer te gebruiken om nieuwe mensen te ontmoeten. Lijkt u dat leuk, dan bent u om 11.00 uur of 13.00 uur welkom bij het startpunt bij ElkWelzijn. Ter plekke worden dan koppels of groepjes gemaakt die samen op pad gaan. 

Vrijwilligersvacatures

Uitgebreid zoeken