Samen eten in “de Ontmoeting”

Geplaatst op 17 mei 2018 13:18

Sinds 1 april 2018 is er bij De Ontmoeting in BonVie  het een en ander aan het veranderen. Het restaurant heeft een buurthuisfunctie gekregen, waarbij sociale ontmoeting hoog in het vaandel staat. Alle buurtbewoners zijn van harte welkom.
Buurtbewoners kunnen vanaf 9.00 uur (op zaterdag vanaf 10.00 uur en op zondag vanaf 10.30 uur) binnenlopen voor een praatje, hapje en drankje, al dan niet in clubverband.

 

Samen eten

Dagelijks (behalve op zondag) kan er om 17.45 uur aangeschoven worden voor een maaltijd met buurtgenoten. En perfecte gelegenheid om kennis te maken met buurtbewoners. Het eten smaakt vele malen lekkerder als er met elkaar wordt gegeten.

De kosten van een maaltijd zijn ± € 8,- (afhankelijk van de ingrediënten).
Samen eten wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers en door schenkingen, o.a. onbespoten groenten van volkstuinders. Er wordt vaak gekookt met hetgeen wordt aangeleverd.

Belangstellenden kunnen 1 dag van tevoren laten weten mee te willen eten.

Aanmelden kan bij Teunie Verwolf aan de balie van de Ontmoeting, via tel: 0345-471000 of via de mail: info@proeftuindeontmoeting.nl

 

Vrijwilligers gezocht

De Ontmoeting is op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die de rol van gastvrouw of gastheer willen verzorgen en er wordt ook een handige klusjesman gevraagd.

Voor aanmelden voor – en informatie over vrijwilligerswerk kan contact worden opgenomen met Karin Burgers van ElkWelzijn, via tel: 06-20718053 of via de mail: kburgers@elkwelzijn.nl

 

Vrijwilligersvacatures

Uitgebreid zoeken