Aanvragen mantelzorgcompliment

Geplaatst op 07 april 2017 13:43

Ook dit jaar geeft de gemeente Culemborg een waardering aan mantelzorgers in de vorm van een mantelzorgcompliment. Het mantelzorgcompliment bestaat uit een geldbedrag van €125,00.

Mensen die zorg ontvangen van een mantelzorger kunnen in 2017 eenmaal dit compliment aanvragen voor een mantelzorger. Voorwaarde is dat men woont in Culemborg en langdurig, minstens een jaar, intensieve zorg en begeleiding van gemiddeld 8 uur of meer per week nodig heeft van een mantelzorger. Het compliment mag ook worden aangevraagd door een wettelijk vertegenwoordiger.

Een mantelzorger mag eenmaal per jaar een compliment ontvangen. Het compliment moet ieder jaar opnieuw worden aangevraagd en de aanvraag moet uiterlijk 31 december ingediend zijn. Een aanvraagformulier en de voorwaarden voor het verkrijgen van het compliment kunt u hier downloaden v. Ook kunt u de formulieren ophalen of opvragen bij ElkWelzijn, Meerlaan 22, 4103 XZ Culemborg. De ingevulde aanvraag kan afgeven worden bij ElkWelzijn of  verstuurd worden naar ElkWelzijn, antwoordnummer 2307 4100 WB Culemborg  (postzegel is niet nodig).

 

 

Vrijwilligersvacatures

Uitgebreid zoeken