Hulp nodig?

Zit u met vragen of komt u er zelf niet meer uit? Ook dan kunt u bij ElkWelzijn terecht. Wij zoeken met u naar manieren om zoveel mogelijk zelf de oplossingen te vinden. En als dat even niet lukt, om te proberen steun te vinden van mensen uit uw eigen omgeving, zoals familie, vrienden, buren etc. U kunt altijd een wijkcoach om hulp vragen, maar ook zonder afspraak terecht bij de Vrijwilligerspunten in de wijk.

ElkWelzijn heeft ook projecten waarbij vrijwilligers hulp bieden. Bijvoorbeeld een maatje om leuke dingen mee te ondernemen. Bent u al wat ouder en heeft u hulp nodig, dan kunt u terecht bij de ouderenadviseur van ElkWelzijn. Speciaal voor jongeren is er hulp mogelijk van de jeugdinterventiewerker. Het steunpunt mantelzorg kan u helpen als de zorg voor uw naaste u teveel wordt.

Sommige wijkcoaches van ElkWelzijn zijn onderdeel van het sociale wijkteam. Maar alle wijkcoaches en beroepskrachten hebben korte lijnen met het sociale wijkteam en de andere hulp- en zorgverleners in Culemborg. De website ‘Culemborg kan meer’ biedt u veel informatie over onderwerpen als rondkomen, werk, kinderen opvoeden en zorg. Er staat ook vermeld waar u terecht kunt met vragen.