Wijkcoaches

De wijkcoaches van ElkWelzijn komen graag met u in contact! Ze zijn geïnteresseerd in wat er speelt in uw buurt of wijk. In de leuke dingen, zoals plannen voor een buurtbarbecue, maar ook in de dingen die niet soepel lopen in de buurt. Als er bijvoorbeeld overlast is op een pleintje, of als mensen zich onveilig voelen. De wijkcoach kan buurtbewoners helpen om gezamenlijk naar oplossingen te zoeken.

U kunt een wijkcoach gerust benaderen als het met uzelf niet zo goed gaat, of als u zich zorgen maakt om iemand die u kent. Sommige wijkcoaches zijn onderdeel van het sociale wijkteam waar meer hulp en zorg voor handen is. Wilt u nieuwe mensen leren kennen, de wijkcoach wijst u de weg naar leuke activiteiten in de buurt. Wilt u zich inzetten voor de buurt, ook dan kan de wijkcoach u verder helpen met uw eigen initiatief of samen met u op zoek gaan naar leuk vrijwilligerswerk.

Er zijn ook wijkcoaches die speciaal aandacht hebben voor de jongeren. Zij werken veel samen met de jeugdwerker in de wijk. Er is een jongerenruimte waar jongeren bij elkaar kunnen komen.

Wijkcoaches Culemborg Oost: 
Ineke Smit, Jolanda Slobbe, Rukize Kesmer

 

Wijkcoaches Culemborg West: 
Lucia van Dam, Alice Versluis, Ahmed Ben Saddik en Karin Burgers

Hier vindt u de contactgegevens van de wijkcoaches

Culemborg is voor wijkgericht werken opgedeeld in 2 delen, de spoorlijn is de scheidingslijn tussen de twee gebieden: