Waarderingsaanbod vrijwilligers

Om de inzet van de Culemborgse vrijwilligers voor de Culemborgse samenleving extra te waarderen organiseert het VIP in samenwerking met verschillende partners activiteiten. Er zijn jaarlijks meerdere van dit soort waarderingsuitjes, elke keer voor een beperkt aantal deelnemers. Elk uitje is weer anders en trekt dus ook andere vrijwilligers aan.

Waarderingsaanbod vrijwilligers

Om de inzet van de Culemborgse vrijwilligers voor de Culemborgse samenleving extra te waarderen organiseert het VIP in samenwerking met verschillende partners activiteiten.

Er zijn jaarlijks diverse waarderingsuitjes. Elke keer voor een beperkt aantal deelnemers. Ieder uitje is weer anders en trekt daarom altijd  andere vrijwilligers aan.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de Coördinator VIP: Sandra Rigter mail:srigter@elkwelzijn.nl of telefoon: 0345 515227.

Waarderingsaanbod voor vrijwilligers

Om de inzet van de vrijwilligers voor de Culemborgse samenleving extra te waarderen organiseert het VIP in samenwerking met verschillende partners activiteiten.

Er zijn jaarlijks diverse waarderingsuitjes. Elke keer voor een beperkt aantal deelnemers. Ieder uitje is weer anders en trekt daarom altijd  andere vrijwilligers aan.

Deze keer is het mogelijk om een rondleiding te krijgen door de tentoonstelling ‘Mijn stad, mijn schat’. Van 30 maart tot en met 2 september 2018 is in het Elisabeth Weeshuis Museum te Culemborg de tentoonstelling Mijn stad, mijn schat te bezichtigen. Voorwerpen en verhalen van Culemborgers geven een overzicht van 700 jaar stadsgeschiedenis. Soms een schitterend erfstuk dat generaties werd doorgegeven, soms een muntje dat op de grond viel en eeuwen later gevonden werd, soms zelfs een weggegooid voorwerp dat op de bodem van een afvalput bewaard bleef. Meer informatie kunt u vinden op http://weeshuismuseum.nl/mijnstad/

Dit aanbod is tot stand gekomen dankzij het Elisabeth Weeshuis Museum.

Datum: woensdag 11 april van

Tijd: 10.30 uur – 12.00 uur

Programma:

10.30 uur Ontvangst koffie/thee in het Weescafé

11.00 uur Introductie door Nicole Spaans, aansluitend rondleiding tentoonstelling Mijn stad, mijn schat (in het kader van Culemborg 700) door Jesse Krol.

Plaats: Herenstraat 29, Culemborg

Meer informatie en aanmelden: srigter@elkwelzijn.nl of 0345 515227.

U kunt zich aanmelden via: srigter@elkwelzijn.nl of via 0345 515227. Bij aanmelding graag vermelden bij welke organisatie u vrijwilligerswerk doet.

 

 

Vrijwilligersvacatures

Uitgebreid zoeken