Netwerkcoaching

 

In contact komen met andere mensen
Gezellig samen een kop koffie drinken, met z’n tweeën naar de markt, of alleen maar even een praatje maken als je ziek bent. Ieder mens heeft op zijn tijd behoefte aan contact, maar soms is het moeilijk om dat contact te maken. Omdat je niet lekker in je vel zit bijvoorbeeld, of omdat je mantelzorger bent en weinig tijd hebt voor andere dingen.

Hulp bij het leggen van contact
Hebt u het gevoel dat u er alleen voor staat? Zou u dat graag veranderen maar weet u niet hoe? Denk dan eens aan een vrijwillige netwerkcoach van het Steunpunt Mantelzorg/ElkWelzijn.

De netwerkcoach kijkt samen met u hoe u weer in contact kunt komen met andere mensen. Dat doet hij of zij door een paar maanden met u mee te denken over stappen die u kunt zetten. De coach komt niet met kant en klare oplossingen, maar probeert samen met u uit te vinden wat het beste past bij úw leven en uw interesses.

Interesse?
Wilt u graag in contact komen met een netwerkcoach? Neem dan contact op met Caroline van der Meulen van Steunpunt Mantelzorg/ElkWelzijn, via T 0345-515227 of stuur een mail naar steunpuntmantelzorg@elkwelzijn.nl

Vrijwilligersvacatures

Uitgebreid zoeken