Vacatures

Information
Zoekopties wissen

Tip Inval chauffeur en/of bijrijder bus ElkWelzijn

ElkWelzijn

U kunt als vrijwilliger chauffeur/bijrijder een belangrijk aandeel leveren in het welzijn van mensen op leeftijd. Dit doet u door hen ondersteunen en te begeleiden van en naar de dagverzorging in BonVie. .
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die op invalbasis het vervoer willen verzorgen 's morgens tussen 09.00en 10.30 uur en/of 's avonds tussen 15.45 uur en 17.15 uur en u rijdt met de bus van ElkWelzijn.
Er wordt gereden op de maandag, dinsdag en donderdag.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Tuinvrijwilliger

Zorgboerderij de Witte Schuur

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die ons kan ondersteunen bij werkzaamheden in de tuin.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Ervaringswerker Culemborg herstelt

Culemborg herstelt

Als ervaringswerker bij Culemborg herstelt gebruik je eigen ervaringskennis in de GGZ voor mensen die aan hun herstel werken, na een diagnose en/of opname in de psychiatrie. Je brengt je eigen ervaring in tijdens het wekelijkse 'kopje koffie met ervaring', een inloopbijeenkomst waar iedereen met een psychische kwetsbaarheid, welkom is. Begrip en gelijkwaardigheid vinden wij erg belangrijk.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Medewerkers PR en Sponsoring

Stichting Enoa

Stichting Enoa is een startende organisatie, die haar maatschappelijke impact wil vergroten. De stichting heeft als doel betaalbare mobiliteit voor iedereen mogelijk te maken, zodat mensen met een beperking ook mee kunnen doen aan onze samenleving. We doen dit door middel van een uniek concept.

Wij zijn op zoek naar een aantal vrijwilligers die helpen bij de uitvoerende taken betreffende PR en sponsoring.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Tuinvrijwilliger

ElkWelzijn

Voor een oudere man met veel lichamelijke problematiek zoeken wij iemand om bv onkruid tussen de tegels te halen en een praatje te maken.

Sector
Hulpverlening

Tip Vrijwilligers Begeleider Omgangsregeling

Humanitas Tieler- en Culemborger Waarden

BOR (begeleide omgangsregeling voor scheidingskinderen) regio Rivierenland is een initiatief van Humanitas afdeling Tieler- en Culemborgerwaarden. BOR zoekt nieuwe vrijwilliger in de regio Culemborg. Neerrijnen, Neder-Betuwe, Buren, Lingewaal en Geldermalsen. Als vrijwilliger bij BOR ondersteun je gescheiden ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar bij de uitvoering van de omgangsregeling. Iets voor jou?

Sector
Hulpverlening

Tip Medewerker spreekuur

Vluchtelingenwerk Oost Nederland

Vluchtelingen die al langer in Culemborg wonen, kunnen langskomen op het informatie- en adviespunt (spreekuur) van VluchtelingenWerk, waar ze hun vragen kunnen stellen aan vrijwilligers.

Als spreekuurmedewerker ben je op dindsdagmiddag werkzaam.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip Luisterend Oor Gezocht

Sensoor


Sensoor biedt op professionele wijze aandacht en verbinding. Aandacht is onmisbaar in de samenleving en is bovendien een aanvulling op formele zorg en welzijn.

Sensoor is er dag en nacht voor iedereen die behoefte heeft aan anoniem contact. Onze kernwaarden zijn Trots, Open en Luisteren

Sector
Hulpverlening

Tip Begeleider huisvesting

Vluchtelingenwerk Oost Nederland

Als begeleider huisvesting ondersteun je cliënten in de periode rondom de verhuizing vanuit een asielzoekerscentrum naar een eigen woning in de gemeente. Je zorgt ervoor dat basiszaken rondom de huisvesting zijn afgerond zodat de cliënt zelfstandig kan wonen. Het werk vindt deels plaats op locaties in de gemeente en deels vanuit het kantoor van VluchtelingenWerk.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip ondersteuning jongere

Home-Start van Humanitas

Er zijn veel redenen waarom jongeren een maatje kunnen gebruiken: eenzaamheid, moeilijk contact leggen met anderen, een lastige thuissituatie, problemen met schoolmotivatie of vrienden. Wat de reden ook is, allen hebben tijdelijk een steuntje in de rug nodig. Kenmerk van het maatjescontact is gelijkwaardigheid, gezelligheid, laagdrempeligheid en vertrouwen.

Sector
Zorg en Welzijn

Tip ondersteuning kinderen

Home-Start van Humanitas

Als vrijwilliger van Home-Start ga je wekelijks naar "jouw'' gezin. Vrijwilligers worden in hun werk begeleid en ondersteund door de HS coordinator. Werken als vrijwilliger bij HS verrijkt je leven. Je doet ervaring en kennis op, maak contact met andere vrijwilligers en natuurlijk met het gezin dat je ondersteunt. Iedereen die bij HS werkt, kan deelnemen aan terugkombijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten woorden ervaringen uitgewisseld en thema`s besproken.

Sector
Zorg en Welzijn

Gastheer/vrouw tijdens spelletjesmiddag

Bewoners van de Fonteijnhof

Bewoners van de Fonteijnhof zijn 80+ en zoeken een begeleider voor een spelletjesmiddag voor ouderen (ongeveer 18 deelnemers) op de maandagmiddag van 14.00 - 16.00 uur. Het gaat om spelletjes als rummikub, sjoelen, kaarten, etc. In de toekomst is de bedoeling dat er ook andere activiteiten gaan plaatsvinden op andere dagen waarvoor ook gastheer/vrouw voor nodig zijn.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Gastheer/gastvrouw

Quiltclub Culemborg

We zijn op zoek naar een gastheer/gastvrouw die tijdens onze wekelijkse quiltochtend wil helpen.

Sector
Hobby en Vrije Tijd

Activeringsmedewerker Leerhuis.

Leerhuis

Wij zijn op zoek naar mensen die als activeringsmedewerker aan de slag willen in het Leerhuis.

Sector
Onderwijs, educatie en voorlichting

Vrijwillige controleur wandelnetwerk gezocht

Uit®waarde

Rivierenland heeft sinds 2016 een prachtig wandelkeuzenetwerk van 1.000 kilometer. Het beheer en onderhoud wordt uitgevoerd door Uit®waarde. Voor het controleren van de routes in de gemeente Culemborg zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die van wandelen houdt.

Sector
Sport en Recreatie

Klusjes man/vrouw

Zorgcentrum Beatrix

Zorgcentrum de Kulenburg in Culemborg zoekt een klusjesman/vrouw voor het realiseren van kleine klusjes.

Sector
Overig

Vrijwilliger taxivervoer

Stichting Project Icarus

Hallo,

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die één of meerdere malen per week onze deelnemer(s) willen vervoeren van huis naar onze dagbesteding en weer terug.

Wij hebben de mogelijkheid om hiervoor een busje te huren, alleen zijn wij op zoek naar bestuurders.
Voor deze bus heb je voldoende aan het gewone rijbewijs.

De doelgroep: mensen met een (lichamelijke) beperking.

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilliger gezocht

STMR

Wij zijn op zoek naar meerder vrijwilligers om met bewoners van de Elisabeth-hof (ouderen met dementie) 1 op 1 activitieiten te gaan doen. Zoals wandelen, spelletje doen of een ander iets, volgens wens van de bewoner.

Wij zoeken iemand die 1x per week wil komen, of om de week. Meerdere dagen per week zijn altijd bespreekbaar!

Sector
Zorg en Welzijn

Vrijwilligers voor het opzetten van een filmhuis

ElkWelzijn

We zijn op zoek naar een vijftal vrijwilligers
voor het opzetten en realiseren van een Filmhuis
in Proeftuin De Ontmoeting in de wijk Parijsch.
We zoeken medewerkers:
1. Voor de zaalopbouw
2. Kassa
3. Techniek
4. Algemene organisatie
5. Die computer vaardig zijn

Sector
Overig

Penningmeester Troost aan de Lek

ElkWelzijn

Bestuurstaken en het opzetten van een financiële administratie en het aanschrijven van fondsen/ bedrijven c.q. zoeken van sponsoren. Daarnaast het maken van een begroting en het bijhouden van alle financiën.

Sector
Bewonersinitiatieven

vrijwilliger eendenkooi

Stichting de Prijs

Gedurende het werkseizoen van 1 februari tot 15 augustus meehelpen aan het in stand houden van een eendenkooi in bedrijf. Op het moment zijn er 2 gezamenlijke werkmiddagen per week.

Sector
Natuur, Milieu en Dieren

Tuinvrijwilliger

Prikbord Vrijwilligerspunt BonVie

Voor een mevrouw in de wijk Dijkzicht zoeken wij en vrijwilliger voor het bijhouden van de tuin.

Sector
Hulpverlening